•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nova priča o Prvom svetskom ratu

Studio Universal je objavio prvi trejler za novu ratnu dramu "1917" reditelja Sema Mendeza, poznatog po filmovima kao što su "Američka lepota" (1999), "Revolucionarni put" (2008) i "Skajfol" (2012).

Glavne uloge u filmu tumače Džordž Mekej i Din-Čarls Čepmen, dok se u sporednim ulogama nalaze Benedikt Kamberbeč, Kolin Firt i Mark Strong.

Kao što njegovo samo ime kaže, film se dešava 1917. godine tokom vrhunca Prvog svetskog rata. U fokusu radnje su dva mlada vojnika, Skofild (Mekej) i Blejk (Čepmen), koji od svojih nadređenih dobijaju naizgled nemoguću misiju. Naime, od njih se očekuje da pređu preko teritorije neprijatelja i prenesu poruku svojim saborcima sa druge strane da se sprema veliki napad na njih koji ih može koštati nekoliko hiljada života. Među vojnicima u opasnosti se nalazi i Blejkov rođeni brat.

1917 će imati svoju premijeru 25. decembra. Podsećamo vas da smo poslednjih godina bili u prilici da gledamo dva veoma kvalitetna britanska filma koji se bave ratnim sukobima u 20. veku: Najmračniji čas (2017) i Dankirk (2017). Nadamo se da će i novi film Sema Mendeza biti na istom nivou.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila