•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Spielberg ipak žali kako je “Indy 4” ispao

Na pitanje o mogućem petom nastavku, Spielberg insistira da se pitanje postavi Lucasu, ali otkriva da Lucas radi na petoj priči i da je siguran da će ona biti odlična.

Povodom toga postavljeno mu je pitanje o kvalitetu četvrtog dela.

“Ja sam jako zadovoljan tim filmom. Oduvek sam bio… Žao mi je što se ljudima nije dopao, ali se ni meni nešto nije dopalo u njemu. George i ja smo imali dosta rasparava oko toga. Nisam želeo da ta bića budu vanzemaljci ili bilo kakva inter-dimenzionlna bića. Ali sam lojalan svom najboljem prijatelju. Kada napiše priču u koju veruje, čak i ako ja ne verujem u nju, snimiću je onako kako je on zamislio. Dodaću svoj dodir, dovešću svoje glumce, snimiti je onako kako ja želim, ali ću se uvek povinovati želji da Indi bude onakav kakvim ga George vidi. Nikada se sa njim oko toga neću svađati.”

Najviše kritike film je doživeo sa scenom frižidera.

“Samo mene kriviti za to. Nikako Georga. To je bila moja glupa ideja. Ljudi više ne govore “naskoči ajkulu.” Sada govore “raznesi frižider.” Na to sam barem ponosan. Barem sam uspeo da nečim doprinesem popularnoj kulturi.”

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...