•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stepmom (1998)

Maćeha (engl. Stepmom) je drama sa elementima komedije iz 1998, sa Suzan Sarandon u glavnoj ulozi. Film je imao uspeh i u bioskopima i kod kritičara, a Suzan Sarandon je bila nominovana za Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu.

Džeki, koja je nekada bila uspešna njujorška urednica, sada živi van grada kao domaćica i majka dvoje dece. Od muža je razvedena godinama, i kao i deca, pomirila se sa tim da se u njegovom životu pojavila nova žena - mlada Izabel, koja se veoma uspešno bavi fotografijom. Izabel se trudi da se Ana i Ben osećaju prijatno kada su sa njom, ali nikada ne bi bila spremna da se odrekne svoje karijere zbog njih. Osećajući to, Džeki želi da njena deca provode što manje vremena sa Izabel. Međutim, kada otkrije da joj je dijagnostifikovan rak, trudiće se da se što više zbliži sa budućom maćehom svoje dece. Sve razmirice koje su pre postojale između njih, polako će nestati.

Žanr:komedija, drama
Godina:1998
Reziser: Chris Columbus
Scenario: Gigi Levangie
Uloge:Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris
Uzrast:PG-13
Award:7 osvojenih
Studio: TriStar Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...