•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stay (2005)

Film Ostani je napeta priča o posvećenom njujorškom psihijatru Semu Fosteru i njegovom pokušaju da spreči tajanstvenog i čudnog mladog pacijenta koga je nasledio, Henrija Letama da izvrši planirano samoubistvo uoči svog 21. rođendana. Ali iza površinske priče leži nedokučivija i nadrealnija misterija: uticaj Henrijevog skrhanog poimanja realnosti na Sema. Sem sve dublje tone u mrežu Henrijevog života, i u lavirint njegove podsvesti, koja najpre utiče na Semovu vezu sa bivšom pacijentkinjom, umetnicom Lilom.
Ali uskoro Semova čvrsta veza sa racionalnim svetom počinje da popušta. Suočen sa sve nerealnijim susretima i Menhetnom koji je pretvoren u korenito izmenjeno poprište snova, Sem više ne može da razluči šta je stvarno a šta se zbiva samo u njegovoj glavi, niti gde počinje Henri a gde se završava. Ko je dakle taj Henri Latam i zbog čega tako duboko potresa Semov osećaj stvarnosti?
Dok odgovori na pitanja i neizvesni događaji simultano dovode priču do vrhunca na Bruklinskom mostu, Sem i publika su prinuđeni da se izbore sa teškim pitanjima o percepciji, svesti, opraštanju i najzad trenucima spasa. Uskoro postaje jasnije šta se dešava sa Semom, a Henri ne postoji u ovom svetu, već u mračnom stanju između života i smrti. Na mestu gde niko ne može dugo da opstane.

Žanr:drama, misterija, triler
Godina:2005
Reziser:Marc Forster
Uloge:Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling
Uzrast:R
Studio: Regency Enterprises
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...