•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spirala straha na velikom platnu Cineplexx bioskopa

Uzbudljivo veče očekuje sve ljubitelje horor filmova u Cineplexx bioskopima uz film ,,Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave“ u četvrtak 15. jula od 20 časova. Najhrabrije očekuje 1000 dodatnih bonus bodova na Cineplexx kartici. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Jedna od najvećih horor franšiza svih vremena ,,Slagalica strave“ donosi nam deveti nastavak koji je režirao Daren Lin Bousman, a napisali Džoš Stolberg i Pete Goldfinger.

Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa, hrabri detektiv Ezekiel ,,Zeke" Banks i njegov partner preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Prvi film ,,Slagalice strave“ iz 2004. godine, nakon prikazivanja postao je jedan od najprofitabilnijih horor filmova svih vremena. Retko koji film u istoriji horor žanra je uspeo da stvori toliko poklonika i fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki novi nastavak.

Ne propustite priliku da podignete adrenalin uz horor veče u svim Cineplexx bioskopima, a svoju karticu dopunite dodatnim bonus bodovima.

Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...