•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spektakularan događaj 17. oktobra uz fenomenalne poklone za najmaštovitije

Iz Diznijeve kuhinje stiže nam nastavak filma iz 2014. godine, pod nazivom ,,Grdana: Gospodarica zla”. Obožavana veštica, od strane mnogih, zaslužuje spektakularan doček koji se organizuje u bioskopima Cineplexx 4D Delta City. UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd, u četvrtak, 17. oktobra od 18 časova. Ne propustite dan kada će se Grdana vratiti na velika platna, u svom stilu – pompezno i raskošno. Budite maštoviti a mi ćemo vas obradovati fantastičnim poklonima.

Postavka inspirisana gospodaričinim načinom života, kao i brojna iznenađenja koja smo pripremili, očekuju vas u svim bioskopima Cineplexx. Drage dame i damice, sve smo se bar jednom prepoznale u Ružici ali i Grdani. Zato vas pozivamo na događaj koji će vas oduševiti uz poklone koje su pripremili naši partneri kozmetičke kuće AFRODITA i ATIKA.

Budite deo najraskošnije zabave u bioskopima Cineplexx i doživite pravu bajku. Najmaštovitije mame i mališane nagradićemo besplatnim ulaznicama za Disney on ice - ,,Čarolija na ledu”. Zato dobro razmislite – jeste li Grdana ili Ružica ili možda neki vilenjak iz fima? Da li vam bolje stoje rogovi ili ipak lokne? Maskirajte se, a mi ćemo se pobrinuti da uživate u Diznijevom spektaklu uživo.

Koktel dobrodošlice je neizostavan deo velike proslave u čast dolaska omiljene gospodarice, zato se vidimo 17. oktobra u svim bioskopima Cineplexx.

Mališani će moći da pogledaju sinhronizovanu 3D verziju filma od 18:30 časova, a oni malo stariji titlovanu 3D od 20 časova. Karte su u prodaji!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...