•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Soul Surfer (2011)

Godine 2003., kad joj je bilo 13 godina, Bethany Hamilton je izgubila ruku u napadu morskog psa, dok je surfovala na Hawajima. Film „Soul Surfer“ inspirativna je drama koja govori kako je ona prebrodila svoju nesreću i ostvarila san da postane profesionalna sportiskinja.

Odrastajući na prekrasnom ostrvu Kauai, na Hawajima, Bethany Hamilton je svaki slobodni trenutak provodila jahajući na talasima. Upravo kad je bila na domak da postane vrhunska takmičarka u profesionalnom surfovanju, tokom jednog treninga u usamljenoj uvali, četvorometarski morski pas joj je odgrizao levu ruku. Paklena vožnja do bolnice i munjevita akcija lekara spasili su joj život, ali niko, pa ni ona sama, nije pomišljao da će Bethany ikad ponovno stati na dasku za surfanje.

U pravom testu njene vere i snage volje, Bethany Hamilton je bila ponovo na dasci za surfanje samo mesec dana nakon napada morskog psa. Šest meseci kasnije, ponovno se takmičila...

Ciljna publika za ovaj film su tinejdžerke, ali i ostali koji pogledaju ovaj film će verovatno uživati.

CB
Žanr:biografski, drama, porodični
Godina:2011
Reziser:Sean McNamara
Scenario:Sean McNamara, Deborah Schwartz
Uloge:AnnaSophia Robb, Dennis Quaid, Helen Hunt
Uzrast:PG
Award:5 nominacija
Box office:44
Studio:Brookwell-McNamara Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo/soulsurfer
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila