•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sophie Turner potvrdila da osma sezona 'Igre prestola' stiže tek 2019. godine

Sophie Turner, glumica koja u "Igri prestola" ima ulogu Sanse Stark, potvrdila je da sledeće godine nećemo gledati spletke u Westerosu, već da osma i poslednja sezona "Igre prestola" stiže tek 2019. godine.

Turner je u intervjuu za Variety kazala da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producentica u svom sledećem filmu i da se raduje onome što je očekuje u budućnosti.

Poslednja sezona imaće svega sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su autori serije David Benioff i Dan Weiss za Entertainment Weekly najavili da nameravaju na poslednjoj sezoni da rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Stoga je nemoguće da sezona bude pripremljena do kraja 2018. godine.

Igra prestola je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emmyja, čime je postala najnagrađivanija serija u istoriji Emmyja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...