•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sony izdaje rimejk "Evil Dead"

Kompanija Sony Pictures dobila je distributeska prava i izdaće rimejk čuvenog filma "Evil Dead" Feda Alvareza. Producent Rod Tapert je izjavio da skoro 30 godina tragaju za kućom koja će biti dostojna da vrati njihove kreacije na velike ekrane, naravno u velikom stilu.

"Ejmi Paskal i i Džef Blejk u "Soniju" i Piter Šlesel u "Film Distriktu" su oduvek bili neverovatno dobri partneri, koji dele sa nama pripovedačku strast i opsednutost zastrašivanjem našeg auditorijuma. Sada se svi radujemo što ćemo zajedničkim snagama zastrašivati publiku do iskakanja iz pantalona!" u šali kaže Tapert.

Početak radova na filmu najavljen je za 2012. godinu, podela uloga još nije odrađena, a i detalji filma su još uvek magloviti, Ipak, nakon godina i godina priča i tračeva, jedno je sigurno -"Evil Dead" se vraća na velika platna.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...