•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sniper (1993)

Thomas Beckett (Tom Berenger) je američki vojnik koji radi u Panamskoj džungli. Njegov posao je pronalaziti pobunjenike i eliminisati ih koristeći isključivo veštinu baratanja snajperskom puškom. Beckett je poznat po tome da gubi kolege u takvim misijama. Ovog puta njegov patner je strelac Richard Miller (Billy Zane), koji nikada nije pucao a kamoli išao na opasne misije na terenu, koji je mnogo više kancelarijski tip. Oni zajedno trebaju uhvatiti vrlo važnog pobunjenika, izbegnuti sve zasede i uspešno izavršiti misiju... Da li će i ovog puta Beckett izgubiti partnera ili će uspeti da ga dovoljno dobro obuči da preživi u džungli za kratko vreme koliko će biti zajedno, a možda će čak i nešto totalno treće da se desi u filmu - savetujemo vam da to pogleade u ovom izuzetno uzbudljivom akcionom filmu koji ima svaku našu preporuku.

Izašla su još dva nastavka filma Sniper ali nisu postigla uspeh i popularnost prvog dela.

Žanr:akcija, drama, trilrt
Godina:1993
Reziser: Luis Llosa
Scenario: Michael Frost Beckner, Crash Leyland
Uloge:Tom Berenger, Billy Zane, J.T. Walsh
Uzrast:R
Studio: Baltimore Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila