•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje filma u Norveškoj: Tom Kruz i ekipa neće morati u karantin

Norveška administracija napraviće izuzetak za američkog glumca Toma Kruza i ekipu koja će na jesen snimati delove novog nastavka filma "Nemoguća misija" i za njih neće biti obavezan karantin, rekao je danas ministar poljoprivrede i ishrane Olaug Bolestad.

Produkcija sedmog i osmog nastavka akcionog filma obustavljena je u februaru zbog pandemije virusa korona. Premijera sedmog nastavka planirana je za novembar naredne godine, a osmog u novembru 2022. godine.

"Snimanje će biti pod sveobuhvatnim režimom sprečavanja širenja zaraze. Učesnici če biti odvojeni jedni od drugih tokom boravka u Norveškoj i biće im dostupno medicinsko osoblje i mobilna laboratorija za testiranje", naglasio je Bolestad.

Ekipa mora da da ima negativne rezultate testa na virus korona pre i nakon dolaska u Norvešku.

Norveški mediji su javili da je Kruz lično tražio od norveškog premijera Erne Solberg i ministra kulture Abid Radže da dozvole snimanje koje je prekinuto zbog pandemije u Italiji.

Ministarstvo kulture saopštilo je da je izuzetak od karantina odobren jer je film več dobio grant od 5,44 miliona dolara od norveškog Instituta za film za snimanje u toj zemlji.

Podeli:



Preporucujemo