•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se najskuplja serija u istoriji televizije - pola milijarde dolara za početak

Prva velika serija Amazona, prema najavama, biće najskuplja u istoriji televizije, ostavljajući iza sebe “Krunu” i “Igru prestola”.

Američka TV platforma Amazon za snimanje prve sezone serije “Gospodar prstenova” planira da potroši oko 465 miliona dolara.

Izvori su potvrdili da je reč o ogromnom iznosu, mada on uključuje i troškove lansiranja serije, koja će verovatno imati nekoliko sezona.

U prethodnim procenama spominjalo se oko 500 miliona dolara za proizvodnju više sezona, ali se nisu spominjali troškovi od 250 miliona dolara samo za autorska prava naslednika pisca Dž. R. R. Tolkina.

Snimanje serije već je počelo na Novom Zelandu.

Pretpostavlja se da će se radnja odvijati hiljadama godina pre događaja iz “Gospodara prstenova” i “Hobita” i da će gledaoce vratiti u vreme u kojem su se kovale velike sile, a kraljevstva su se uzdizala i padala.

Glumačku ekipu čine Robert Aramejo, Nazanin Boniadi, Morfajd Klark, Ema Horvat i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...