•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se film o Toniju Sopranu

Za ulogu Tonija Soprana, Džejms Gandolfini je osvojio Zlatni globus, tri Emija i isto toliko nagrada udruženja američkih glumaca, a u novom filmu o mafijašu iz Nju Džersija glumiće ga njegov sin Majkl (19).

Majkl je dosad bio poznat isključivo kao sin slavnog glumca, ali filmska prilika koju će dobiti na setu novog filma o mafijašu Toniju Sopranu sjajna je prilika da tinejdžer pokaže da li je od oca nasledio i nešto glumačkog talenta.

“The Many Saints of Newark” je naslov filma koji će portretisati kultnog filmskog antijunaka Tonija Soprana u razdoblju pre onog koje smo od 1999. do 2007. pratili u HBO-ovoj uspešnoj seriji ‘Sopranovi’, navodi Varajeti.

Džejms Gandolfini preminuo je od posledica srčanog udara 2013. godine. Imao je 51 godinu.

“Velika je čast, ali i odgovornost uskočiti u tatine cipele. Radujem se radu s fantastičnom ekipom koja je stvarala seriju”, izjavio je Majkl.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu