•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Smenjen direktor iranske televizije zbog filma s eksplicitnim scenama Jackieja Chana

Iranski državni televizijski emiter IRIB smenio je šefa lokalnog TV kanala nakon što je dopustio emitovanje filma Jackieja Chana u kojem ima polni odnos bez cenzurisanja eksplicitnih scena.

Film prikazan na lokalnoj TV Kish u sebi je sadržavao scene u kojima zvezda borilačkih veština ima necenzurirani polni odnos sa ženom u filmu "Shinjuku Incident".

Iranski mediji kažu da "nemoralna scena" prikazana na Kish TV-u potpuno krši IRIB-ove propise. Naime, fizički kontakt između muškaraca i žena nije dozvoljen na ekranu u Iranu, prenosi BBC.

Takođe se navodi da su cenzori potrebni kako bi napravili promenu ili potpuno uklonili scene razmene nežnih reči ili šala između osoba suprotnih polova, prikazivanje ženskih lica izbliza, kao i scene u kojima se negativno predstavlja policija i muškarci s bradom.

Novinska agencija Tasnim izvestila je da je šef IRIB-a Aliasgari Ali Askari naredio istragu o incidentu i obećao da će se ozbiljno suočiti sa prestupnicima i prijaviti ih nadležnim vlastima. Međutim, to neće biti u prilici učiniti zbog toga što je već smenjen.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...