•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slatke muke Salme Hajek: Bila sam previše seksi za komedije

Glumica Salma Hajek veruje da je Holivud godinama odbijao da joj omogući uloge u komedijama, jer je bila “previše seksi”.

“Ceo život sam želela da se bavim komedijom i ljudi mi nisu davali to. Nisam mogla da dobijem ulogu dok nisam upoznala Adama Sandlera, koji me je ‘stavio’ u komediju (Odrasli), ali bila sam već u četrdesetim! Rekli su: ‘Ti si seksi, pa ti nije dozvoljeno da imaš smisao za humor'”, kazala je Hajek u novom intervjuu.

Nakon te role, pozivi su se nizali kao na traci.

Hajek je ranije govorila i o svom iskustvu u radu sa osramoćenim Harvijem Vajnstinom i tome kako ju je emotivno mučio na snimanju.

Prisetila se kako se ozloglašeni filmski producent borio da je shvati ozbiljno kao glumicu.

“Rekao mi je da je jedino što imam seksepil”, objasnila je Hajek.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu