•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SkyShowtime najavio kada će platforma biti dostupna u centralnoj i istočnoj Evropi

Panevropska platforma za striming najavljuje dalje širenje u Evropi

Usluga će od 14. decembra biti dostupna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori i Sloveniji

U februaru 2023. će biti pokrenuta i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj

SkyShowtime – novo veliko ime u oblasti usluga striminga u Evropi, večeras je u Amsterdamu održao ekskluzivno evropsko predstavljanje platforme kojem su prisustvovale brojne uticajne ličnosti iz sveta zabave.

Prisutnima se na početku događaja obratio Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime i najavio da će usluga biti dostupna od decembra na brojnim teritorijama centralne i istočne Evrope. Premium SkyShowtime ponuda koja sadrži ekskluzivan i kultni sadržaj biće dostupna 14. decembra u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori i Sloveniji. Od februara 2023. ova striming platforma biće dostupna i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.

Koncipirana kao platforma koja na jednom mestu okuplja najbolje priče vodećih svetskih studija, SkyShowtime korisnicima nudi izobilje kvalitetnog i zabavnog sadržaja, u vidu najpopularnijih serija i filmova - u kojem će svaki član porodice moći da pronađe nešto za sebe.

„SkyShowtime je stvoren za Evropu i presrećni smo što napokon korisnicima u centralnoj i istočnoj Evropi možemo da kažemo da je vreme za SkyShowtime konačno pred nama. Uzbuđeni smo što donosimo ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmovima iz svetski poznatih studija, kao i kvalitetan lokalni program. Nakon uspešnog lansiranja u severnoj Evropi i Portugalu, ulazak na nova tržišta i predstavljanje SkyShowtime još većem broju ljudi širom Evrope je važna prekretnica za nas”, izjavio je Monti Sarhan.

Tokom događaja u Amsterdamu, čiji je moderator bio nagrađivani filmski novinar Aleks Zejn, predstavljen je novi i ekskluzivni program koji će premijerno biti prikazan na platformi u narednim mesecima.

SkyShowtime korisnicima nudi premijere blokbaster filmova, nove premium igrane serije, sadržaj za decu i porodicu, kao i odabrani izbor kultnih naslova svetskih produkcijskih kuća kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock, a sve to, da bi gledaoci imali potpuni užitak strimovanja na jednom mestu. SkyShowtime će takođe, sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe.

Događaju su prisustvovale zvezde iz brojnih poznatih filmova, uključujući Itana Peka i Rebeku Romejn iz serije “Zvezdane staze: Čudni novi svetovi”, Demiana Bičira iz “Let The Right One In”, kao i Klaru Rugard iz “The Rising”.

Još neka od poznatih lica koja su upriličila događaj bila su i Bokim Vudbajn i Jerin Ha iz serije “Halo”, Džejk Lejsi i Kolin Henks iz “A Friend of the Family’s” i Džef Vilbuš i Džulijana Kanfild iz serije “The Calling”.

SkyShowtime je premijerno predstavljan Evropi u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. septembra ove godine, a zatim Holandiji i Portugalu 25. oktobra. Nakon lansiranja platforme u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji u decembru, SkyShowtime će nastaviti sa razvijanjem svojih usluga ulaskom na dodatna evropska tržišta u Španiji, Andori i Centralnoj i Istočnoj Evropi u prvom kvartalu 2023. godine.

Više detalja o programu i cenama za centralnu i istočnu Evropu biće dostupno uoči lansiranja platforme 14. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...