•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skot i Bejli (Scott & Bailey):Kompletna britanska detektivska serija stigla je na Pickbox NOW

Uzbudljiva britanska detektivska serija Skot i Bejli (Scott & Bailey) od 7. septembra može se kompletna gledati na Pickbox NOW! Od nagrađivane scenaristkinje Sali Veinrajt, u glavnim ulogama gledamo Surejn Džons (Save Me) i Lesli Šarp (Afterlife, The Full Monty) kao detektivke iz Mančestera.

PREMA IDEJI GLAVNIH GLUMICA

Ova britanska serija, čija se radnja odvija u Mančesteru, potekla je iz ideje dve glavne glumice Surejn Džons i Lesli Šarp, dok su pijuckale vino u pabu. Njih dve su zaključile kako žene treba da imaju više različitih uloga, a ne samo da budu „nečija žena, nečija majka ili nečija ljubavnica“, te su osmislile ideju o dve britanske detektivke.

STVARNOST JE MNOGO ZANIMLJIVIJA

Bivša detektivka mančesterske policije Dajen Tejlor pomogla je scenaristkinji Seli Veinrajt da osmisli što bolju seriju prema ideji dve glumice. Tejlorova je rekla kako su policijske serije često pune ne samo tehničkih grešaka, nego i pogrešnog prikazivanja ponašanja policajaca. „Da policajci plaču i opijaju se nad svakim lešom, izdržali bi dve nedelje u tom poslu“ – rekla je Tejlorova.

„Stvarnost je mnogo zanimljivija. Mogla bih da izvučem na hiljade slučajeva samo iz svoje glave, za koje bi ljudi rekli da se nikad nisu dogodili. Ljudima treba drama jer u stvarnost ne bi verovali“, istakla je bivša detektivka Dajen Tejlor.

VELIKA GLEDANOST I POZITIVNE KRITIKE

S visokom ocenom 8.0 na iMDb-u, detektivska serija Skot i Bejli može se pohvaliti visokom brojkom od skoro 10 miliona gledalaca po epizodi.

Kritičari su pohvalili izvrsnu glumu koja će vas ostaviti bez daha, a seriju su opisali kao „impresivnu dramu“. Povrh toga, serija je nominovana za BAFTA nagradu za najbolju dramsku seriju 2012. i 2013. godine.

Svih pet sezona uzbudljive britanske detektivske serije Skot i Bejli gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...