•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sjajan start ČETIRI RUŽE!

Film Vasilija Nikitovića „Četiri ruže“ tokom prvog vikenda prikazivanja u bioskopima širom Srbije bio je najgledanije ostvarenje sa preko 15.000 gledalaca.

„Srećan sam što je publika prepoznala energiju i poruku filma i što se pozitivan trend nastavlja posle punih premijernih projekcija. Mislim da sam sa dodatnim scenama koje su snimljene neposredno pred početak bioskopskog života filma učinio da „Četiri ruže“ budu još bliže i još zanimljivije mlađoj publici“, rekao je reditelj Nikitović.

Krimi drama sa elementima komedije, „Četiri ruže“ u bioskopima je počela da se prikazuje 5. decembra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Šapcu, Užicu, Boru, Obrenovcu, Leskovcu i drugim gradovima širom zemlje.

Ova krimi drama prati glavnog junaka Tarzana koji iz provincije dolazi u prestonicu pokušavajući da nađe svoje mesto među urbanim gradskim likovima koji se okupljaju u lokalnom klubu. To mu donekle i polazi za rukom i niko neće naslutiti da se iza njegovog pitomog lica krije velika tajna. Svaka noć u klubu Četiri ruže pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

U filmu igraju Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Nada Macanković, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...