•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Siva zona na Pickboxu: 3 stvari koje treba da znate o napetoj skandi-seriji

Napeta švedsko-danska triler serija Siva zona (Greyzone) 25. februra stiže na Pickbox! Nova i uzbudljiva skandinavska serija u saradnji Švedske i Danske prelazi granice skandi-noara i vrti se oko terorizma, a gledaćemo je u 10 epizoda u trajanju od 45 minuta. Ovo su tri najvažnije stvari koje morate da znate o novoj skandi-seriji:

3. Skandi-noar i više

Siva zona je serija iz novog talasa danskih dramskih serija, koje su probile put van okvira skandi-noara i nadogradile ga. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija, Siva zonazadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, ali ovoj mešavini dodaje i uzbudljivi triler zbog kog nećete moći da prestanete da gledate ovu skandinavsku poslasticu.

2. Odlična glumačka postava

U Sivoj zoni ćemo gledati harizmatičnu dansku glumicu Birgite Hjort Sorensen, poznatu po ulozi u seriji Igra prestola (Game of Thrones).Sorensen glumi inženjera Viktoriju Rabek, koja je razvila višenamenski dron: može da zaliva useve u zemljama trećeg sveta, ali može da se iskoristi i u vojne svrhe.

Osim Sorensenove, tu je i švedska glumica i reditelj Tova Magnuson. Magnusonova glumi specijalnog agenta Evu Foršberg. Njen partner u seriji je danski glumac Joakim Fjelstrap, a uz njih gledaćemo i švedskog glumca Johana Rabeusa, Način (Modus).

1. Napeta radnja u više država

Od prve epizode bićete uvučeni u ovu skandinavsku priču koja se odvija u više država. Specijalni agent švedske tajne službe Eva Foršberg prati trag nestalog vozača, u čijem je kamionu pronađena bojeva glava projektila, a taj trag dovodi je u Kopenhagen. S druge strane, inžejner Viktorija Rabek upravo se s uspešne prezentacije na poslovnom skupu vraća u svoj stan u Kopenhagen. Međutim, čim stigne u stan, otmu je. Otmica deluje kao da je povezana s internacionalnom terorističkom grupom koja je uključena u krađu bojevih glava.

Kako će se ova napeta skandi-priča razviti, gledajte od 25. februara samo na Pickboxu!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu