•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Simpsonovi" napravili parodiju na popularni manga strip

S obzirom na to da se približava Noć veštica, mnogi animirani filmovi vole ubacivati specijale referišući se na najpoznatije horor naslove iz filmske kulture.

"Simpsonovi" su poznati po ubacivanju referenci iz pop kulture u obliku parodije, a ovog puta dolaze sa specijalnim sadržajem za Noć veštica, koji uključuje i parodiju na manga strip "Death Note".

"Simpsonovi" su ranije u 34. sezoni debitovali parodijom na horor film Stivena Kinga "It", a epizoda se zvala "Not It".

Ova animirana serija sada se vraća "Treehouse of Horror XXXIII Halloween" specijalom koji nudi pose-ban pogled na Babadook i Westworld, kao i cijelu parodiju na "Death Note" manga strip pod nazivom "Death Tome".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...