•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shelter (2010)

Shelter (2010), američki horor/misterija/triler u režiji Mans Marlinda i Bjorn Steina jedan je od boljih filmova u poslednje vreme. Glavne uloge tumače Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers i Jeffrey DeMunn.

Julianne glumi psihijatra Caru Harding koju otac upoznaje sa pacijentom Davidom (Jonathan). David ima višestruki poremećaj ličnosti koji je rezultovati u nešto misteriozno i totalno nepoznato za iskusnu Caru.

Nastojeći da pomogne Davidu upoznaće samo zlo, i u opasnost će dovesti vlastitu ćerku koja se odrekla Boga nakon očeve smrti.

Julianne je izvrsna kao i uvek, ali prijatno iznenađenje je Jonathan koji ovom ulogom stoji „rame uz rame“ sa samom Julianne.

Film vas definitivno neće razočarati, iako kao i svaki horor na kraju malo problema… tipično!

NNT
Žanr:horor, misterija, triler
Godina:2010
Reziser:Måns Mårlind, Björn Stein
Scenario:Michael Cooney
Uloge:Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers, Jeffrey DeMunn
Uzrast:R
Studio:NALA Films
Zemlja:United States
Website:www.shelter-movie.jp
Jezik:Engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...