•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shattered (Butterfly on a Wheel) (2007)

Neil (Gerard Butler) i Abby Randall (Maria Bello) sretno su oženjeni par iz čikaškog predgrađa. Neil je ambiciozan marketinški stručnjak, a Abby domaćica koja odgaja njihovu petogodišnju ćerku Sophie. Cela priča započinje na vikend nakon Abbynog rođendana. Neil ne može prisustvovati proslavi, budući da ga je šef pozvao u vikendicu izvan grada. U strahu da ne pokvari mogućnost napredovanja u partnerski status, on nerado pristaje.

Dok se voze, Randallovi opušteno razgovaraju o svojim uspesima i planovima za budućnost, ali neko se iznenada uključuje u njihovu diskusiju – Ryan (Pierce Brosnan), čovek koji ustaje sa zadnjeg sedišta s pištoljem u ruci. On je, zajedno sa saučesnikom, oteo njihovu ćerku a njen uplašeni glasić se čuje iz mobilnog telefona koga je prineo Abbynom uvu. Neil i Abby se odednom nađu na milost i nemilost čoveku koji želi samo jedno - potpunu kontrolu nad njima tokom sledeća dvadeset i četiri sata.

U pitanju je odličan film koji je napet do samog kraja i koji će vas terati da svakog trenutka poželite i vi lično da pomognete našim glavnim junacima. A da li će uspeti da spasu svoju ćerku od 'otmičara' ili ne videćete na samom kraju filma, a kraj nije toliko očigledan kako ste mogli pretpostaviti.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2007
Reziser: Mike Barker
Scenario:William Morrissey
Uloge:Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler
Uzrast:R
Studio: Icon Productions
Zemlja:UK
Website:www.iconmovies.net/butterfly
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...