•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sex and Death 101 (2007)

Sex and Death 101 je komedija iz 2007. godine, reditelja i scenariste Daniel Watersa koja je osvojila jednu nagradu.

Život jednog tipa se okreće naglavce kad primi i-mejl na kojem se nalazi spisak imena svih žena sa kojima je već vodio i sa kojima će tek voditi ljubav. Njegova situacija će postati još gora kad upozna fatalnu ženu koja progoni muškarce krive za zločin prema suprotnom polu.

U ovoj mračnoj komediji čiji je scenarista i reditelj pisac scenarija filma 'Heathers', Danijel Voters, čovek koji se sprema da se venča za nedelju dana, nakon što primi i-mejl u kojem se nalazi ime svake žene sa kojom je ikada spavao, kao i svake žene sa kojom će tek spavati, odlaže planove za venčanje ne bi li saznao istinu iza zbunjujuće poruke.
Roderik Blenk se pripremao za predvidivu budućnost sigurnog doma – ali sudbina često preokrene stvari kada se to čovek najmanje nada. Kad se u njegovom i-mejl sandučetu pojavi tajanstvena poruka i kada krene da pronađe poreklo njenog neobičnog sadržaja, ubrzo će se zaljubiti u opasnu crnu udovicu pod imenom Smrtna Nil (Vinona Rajder), koja se na tom spisku ne nalazi.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2007
Reziser:Daniel Waters
Scenario:Daniel Waters
Uloge:Robert Wisdom, Tanc Sade, Patton Oswalt
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Avenue Pictures Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...