•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serijal o superherojima iz naselja završava sa Iron Fistom

Nakon velikog uspeha Daredevila, Jessice Jones, Lukea Cagea, Marvelovih serija objavljenih na Netflixu - čini se da ova fabrika stripova neće stati sa adaptacijama.

Punisher je najavljen nešto ranije kao samostalna serija, a sada imamo i prvi pošten prikaz jednog od najomiljenijih Marvelovih junaka Iron Fista.

Marvel ide u kung-fu.

Iron Fist ili Danny Rand je jedan od najboljih boraca iz Marvel Comic Universe. Majstor borilačkih veština i najbolji drug Lukea Cagea pokazaće svoje veštine 17. marta 2017. godine u prvoj sezoni, koja će imati 13 epizoda.

Iron Fist je "velika stvar" za Marvelove serije na Netflixu, jer će kompletirati solo avanture Defendersa, uličnih superheroja koji se ponašaju slično Avengersima. Defenderse dakle čine Daredevil, Jesica Jones, Luke Cage i Iron Fist.

Nešto kasnije će se udružiti u borbi protiv zlikovca, a na New York Comic Conu, gde je predstavljen trailer za Iron Fista - otkriveno je i to da će legendarna Sigurney Weaver biti glavni negativac udruženim Defendersima.

U nastavku, pogledajte trailer za najavljenu Netflixovu seriju Iron Fist.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...