•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Lupin je novi hit na Netflixu

Lupin je serija nadahnuta klasičnim francuskim detektivskim romanima književnika s početka 20. veka Mauricea Leblanca, koji su prikazivali pustolovine majstora maskiranja i genijalnog lopova - Arsene Lupina. Činjenica da je Omar Sy glavno lice serije bila je dovoljna da nas osvoji na prvu.

Izvrsnog francuskog glumca gledali smo u nizu internacionalno uspešnih filmova, a svojim šarmom u ‘The Intouchables’ nas je posebno kupio. Ova uloga je zasigurno još jedan njegov trijumf u kojem vodi priču za sebe - šarmantan, uverljiv, duhovit i nepredvidljiv.

Ako si veliki fan serije 'La Casa De Papel' onda je Lupin prava prilika da se diviš još jednoj pljački, tim više što se radnja odvija u gradu ljubavi Parizu. Izvedba ove francuske serije, u prvoj nedelji izlaska, dospela je među Netflixovih 10 najboljih u brojnim zemljama širom sveta. Oduševljava nas i činjenica da TV Time, najveća svetska aplikacija za praćenje TV-a i filmova s preko 16 miliona registrovanih TV fanova u više od 200 zemalja, predviđa da će Lupin biti Netflixov sledeći veliki međunarodni hit.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu