•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Kung Fu panda i letnji i vikend maratoni omiljenih crtaća

Veliko iznenađenje za sve obožavaoce čuvenih crtanih likova, Kung Fu pande, Barbi i ostalih! Omiljeni dečiji kanal Minimax će tokom čitavog avgusta prikazati crtać “Kung Fu panda: Šape sudbine”. Naravno, kao i prošlog meseca, verne gledaoce kanala Minimax očekuje čuveni letnji maraton crtaća “Mia i ja” i “Barbie Dreamhouse Adventures”. Za zabavu vikendom, tu je i vikend maraton o dinosaurusima - “Dinotrux”, “Denver - Poslednji dinosaurus” i “Uspon Krudsa”.

Četiri mlade pande nailaze na mističnu pećinu ispod sela Panda i slučajno absorbuju či drevnih i moćnih kung fu ratnika poznatih pod imenom Četiri Sazvežđa. Oni sada moraju da prate svoju sudbinu i spasu svet od zle sile. U međuvremenu, Po se suočava sa svojim najvećim izazovom do sad – podučavanje ove raspuštene bande dece kako da koriste svoje novostečene moći. Epizode serije “Kung Fu panda: Šape Sudbine” gledajte od 10. avgusta svakog radnog dana u 18:15h samo na kanalu Minimax.

U letnjem maratonu pogledajte “Barbie Dreamhouse Adventures” tokom dve epizode svakog dana od 20:40h, kao i crtani “Mia i ja” tokom tri epizode svakog dana u avgustu od 16h na kanalu Minimax.

Vikend maraton čine crtaći “Dinotrux” u 14:25h i “Denver- Poslednji dinosaurus” u 15:10h sa po dve epizode i “Uspon Krudsa” od 15:35h svake subote i nedelje tokom avgusta na Minimaxu!

Podeli:



Preporucujemo