•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Kotlina biće premijerno prikazana 26. septembra na MY TV kanalu

Serija "Kotlina" bh. oskarovca Danisa Tanovića biće premijerno prikazana 26. septembra na MY TV kanalu u 22:45.

Nakon što je serija pretpremijerno prikazana tokom ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, prva epizoda emitovaće se na MY TV kanalu 26. septembra.

Priča prati usamljenog policijskog inspektora, kojeg igra Feđa Štukan, a koji nakon što je pronađeno telo u sarajevskom Zemaljskom muzeju, zaranja u današnje Sarajevo kako bi pronašao nestali sefardski tekst iz 14. veka.

Takođe, pokušava dokazati sebi da grad koji je nekada voleo i koji nikada nije smogao snage da napusti, i dalje postoji.

Na zvaničnom Instagram profilu BH Telecoma objavljena je najava serije, uz trailer koji donosi uvid u samu radnju.

U seriji pored Štukana, glume i Ida Keškić, Boris Ler i drugi.

Ova kriminalistička drama, čiji su kreatori Danis Tanović (reditelj serije) i Amra Bakšić - Čamo, jedan je od scenarija koji je odabran putem javnog poziva za prijavu scenarija igranih serija i čije se snimanje realizuje putem platforme BH Content Lab, kompanije BH Telecom.

Tanović je nakon pretpremijere na SFF-u kazao: "Sinoć mi je nakon prikazivanja jedan kolega rekao: 'Nisam znao da živimo u ovako velikom i lepom gradu'. Ponosan sam jer smo uspeli vrhunskom produkcijom da nekako dočaramo kakav je ovo grad. Ovo je najlepša kotlina na svetu".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...