•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija "Kaljave gume" od 13. februara na RTS1

Od Amerike do Srbije, “Kaljave gume” sa svojih deset epizoda, na RTS stižu 13. februara. Pratićemo ih svakog vikenda od 20.05 na Prvom programu RTS-a.

Radnja romantične komedije smeštena je na dva kontinenta i govori o šezdesetogodišnjoj Beograđanki, bivšoj pijanistkinji, koja nakon smrti supruga odlazi kod sina u Kaliforniju. Uskoro, uz pomoć komšinice Pati, koja je ekspert za “dejting” preko interneta, ona upoznaje svog vršnjaka Roberta, koji živi duboko u močvarama Luizijane. Ali ljubav ne zna za granice i tu počinje zaplet.

Glavnu junakinju Vesnu, tumači Gorica Popović, a Roberta američki glumac Kris Malki, srpskoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”. Uz njih igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Tanja Bošković, Olga Odanović, Branka Šelić i po prvi put na malom ekranu Uroš Veljković i Danica Kostić, kao Vesnini unuci. Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra američka glumica Aida Turturo, poznata iz čuvene serije “Porodica Soprano”.

Autor serije, Mia Ćertić, producent i reditelj Miodrag Ćertić, zajedno sa ko-rediteljem nekoliko epizoda Raškom Milatovićem, kreiraju porodičnu seriju za sve generacije, u kojoj ima humora, ali i dramske napetosti. Naslov “Kaljave gume”, preuzet je iz “kantri” pesme o čoveku koji kupuje kamionet, a zatim poziva devojku da se provozaju i iskaljaju gume.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...