•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Secrets & Lies (1996)

Sintija je Britanka iz radničke klase čiji život je bio prepun bolnih razočaranja. Sada je sama, bez partnera na vidiku i silom prilika radi u fabrici kutija.
Njena ćerka, Roksen, radi kao čistač ulica i hronično je ogorčena. Sintija je pomagala u odgajanju svog brata, Morisa, koji lepo zarađuje kao fotograf, ali ga retko viđa zbog čega uglavnom krivi njegovu ženu Moniku.

Jednog dana, Sintija primi telefonski poziv od žene po imenu Hortens, koja tvrdi da je ćerka koju je Sintija dala na usvajanje pre mnogo godina. Sintiju u početku uhvati panika, ali pristaje da se nađe sa Hortens i iznenadi se kad sazna da je Hortens uspešna očna lekarka prijatnog glasa – i da je crnkinja.

Sintija se ubrzo uveri da je Hortens zaista njena ćerka i njih dve se sprijateljuju, što Sintiji daje novu emotivnu snagu. Međutim, kad Sintija odluči da upozna porodicu sa svojom novom „prijateljicom“, svi su prisiljeni da se suoče sa lažima i tajnama koje su ih odaljavale sve ove godine.

Žanr:drama
Godina:1996
Reziser:Mike Leigh
Scenario:Mike Leigh
Uloge: Timothy Spall, Brenda Blethyn, Phyllis Logan
Uzrast:R
Award:35 osvojenih
Studio: Channel Four Films
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....