•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Second Act (2018)

Jennifer Lopez se nije pojavljivala na velikom ekranu od 2015. godine, verovatno zato što ne mora; rad na tome da bude globalna osoba sa više poslova je više nego dovolјno posla.

Ona nije ništa ako nije žena koja poznaje svoj brend, iako, i Second Act je savršeno prilagođen tome. Svetli, samoostvareni slatkiš, film igra gotovo svim njenim snagama; ne samo kao glumica, već i kao bezvremenska, nemoguće glamurozna super zvezda koja još uvek nekako zadržava poistovećenost sa svakom Bronx devojkom.

I to je ono što Act čini, iako putem drugog okruga (ovaj put, Queens) - vraćanje Jenny nazad u kraj kao radnika lanca prodavnica koja na ulici nehotice naleće na šefove. Nјena Maya je svojevrsna filmska sestra Maid in Manhattan-ovoj Marisi, sada letećoj sa svežim licem četrdesetih i obožavanim dečkom, Trey-em (Milo Ventimiglia), iskrivlјenom, ali podržavajućom najbolјom prijatelјicom Joan (Leah Remini), i neverovatno zapanjujućom kosom.

Maya veruje da ima realne šanse da postane menadžer ogranka u prodavnici u kojoj je napredovala pre više od 15 godina, ali kada se njen rad prepusti u korist nesvesnog belca sa skupim odelom, sudbina (ili tačnije, Joan-in inteligentni sin) upada, prerađuje njen rezime i obezbeđuje joj izvršni položaj u sjajnoj manhattanskoj kozmetičkoj kompaniji na čijem je čelu Anderson Clarke (Treat Williams) a njegova kćerka (Vanessa Hudgens) koja je druga osoba po rangu u firmi, postaje njen protivnik skoro od trenutka kada se susretnu.

Da li će Maya naučiti da veruje svojim instinktima, rešiti svoje probleme i otkriti da je njeno samopoštovanje vredno mnogo više od papira na kojem je štampan njena biografija, jedva da podleže sumnji i za minut. Čitava stvar je bajka, od Ventimigli-nog sanjivog dečka - bejzbol trenera, do široko telegrafskog i neverovatnog divlјeg zapleta koji dolazi nasred priče.

Ono što je zabavno je samo gledati Lopez-ovu i njenu podršku - uklјučujući i njenu stvarno najbolјu prijatelјicu Remini, Tony dobitnik Annaleigh Ashford kao njen stvarno bliski saradnik, i šašava Charlyne Yi kao njen fobični novi asistent – koja se tako lako kreće kroz scene; kada vremešna Salt-N-Pepa pesma započne spontanu plesnu zabavu u Joan-inoj kuhinji, strplјivo čekate da se Maya prepusti i oslobodi Fly Girl unutar sebe.

I to je u velikoj meri poruka filma: Igraj kao da niko ne gleda; sanjaj kao da možeš da uradiš bilo šta; pogledajte ovaj film ili barem napravite mesto za njega u vašem filmskom rasporedu.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2018
Reziser:Peter Segal
Scenario:Justin Zackham, Elaine Goldsmith-Thomas
Uloge:Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini
Uzrast:PG
Studio:STX Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...