•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seaviper (2012)

Nemačka podmornica U-234 razmenjuje teret za Japancima. USS Seaviper mora saznati mesto primopredaje i zaustaviti tu opasnu primopredaju. Kapetan USS Seavipera mora otići na kopno i napraviti izviđanje ostrva blizu Sumatre. Podmornica biva ostavljena na zapovedništvo izvšnom komandantu, ali nakon što je on povređen sada je zapovedink komandant Cutter.

On nikako nije kvalifikovan za taj posao, a uskoro će dovesti posadu i podmornicu u opasnost jer će zaglaviti na dnu, sa limitiranom zalihom kiseonika, a da problemi budu još i veći na površini ih lovi japanski razarač. Moraju naći način kako da se obrane od razarača jer imaju jako važne vesti koje moraju na vreme odneti u Pearl Harbor.

Žanr:Akcija, Drama, Rat
Godina:2012
Reziser:Ralph A. Villani
Scenario:Lynanne Rockhill
Uloge:Tim Large, Jeremy King i Robb Maus
Box office:3,000,000 USD
Studio:Villani Rockhill Productions
Zemlja:United States
Website:www.ussseaviper.net/USS_SEAVIPER_OFFICIAL_SITE/Home.html
Jezik:English
Trajanje:102 min
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...