•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scena iz "Mućki" proglašena najboljim trenutkom u istoriji televizije

Scena u kojoj Delboj Troter u legendarnoj seriji "Mućke" (Only Fools and Horses) propada kroz otvoreni šank izglasana je kao najbolji trenutak u istoriji televizije.

Radi se o sceni iz epizode Yuppy Love u kojoj se Del (Dejvid Džejson) i Triger (Rodžer Lojd Pak) dive dvema devojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim cool pristupom, Del ne primjećuje da je neko podigao dasku na šanku iza njega te, dok se pokušava nasloniti na njega, propada u prazno.

Drugo mesto u anketi kompanije Virgin Media, u kojoj je učestvovalo 2.000 Britanaca, zauzela je audicija Sjuzan Bojl u šou Britain's Got Talent, a treće scena iz britanske serije "East Enders" u kojoj lik Den Vats svojoj supruzi Endži predaje papire za razvod.

Na listi se takođe našao trenutak u kojem se saznaje ko je ubio Dži Ara-a u seriji Dalas, susret Dejvida Atenburga s planinskim gorilama i scena iz zadnje sezone Prijatelja u kojoj Rejčel napušta avion kako bi se vratila Rosu.

Scena iz Mućki dobila je 39 odsto glasova.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...