•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sasvim divan maj na Pickboxu uz nove naslove

U mnoštvu hit serija koje možete da gledate putem Pickbox videoteke, izbor je pao na napete naslove uz koje će vam mesec dana proleteti u uzbuđenju, iščekivanju, rešavanju neverovatnih zločina i spašavanju ljudskih života.
Komedija, drama, avantura... Od svega pomalo, ali počnimo sa crnom komedijom, preko avanture u čijem je središtu plavokosa plaćena egzekutorka, pa sve do Oskarom nagrađene drame o životu jednog genijalca.

Advokaten (Advokat)

U središtu radnje je Frenk Nordling (Aleksander Karim), mladi i perspektivni advokat koji je, zajedno sa svojom sestrom Sarom (Malin Buska), u detinjstvu bio svedok smrti roditelja – žrtava pomenute auto bombe. Kada spozna ko je kriv za smrt njegovih roditelja – više ništa ne može da ga spreči da se osveti. Ono po čemu se serija Advokat razlikuje od ostalih radova te vrste, primetiće poznavaoci skandinavskih krimi serija, jesu scene koje odišu privlačnom okolinom, modernom arhitekturom, bogatim enterijerima.
Jens Lapidus, autor romana po kom je snimljena serija i jedan od ljudi koji je brinuo o konceptu radnje, smatra da tokom snimanja moraju da se poštuju umetnost i realnost.
Uvek mora da postoji balans između stvarnog života i dramaturških efekata. Tako da u nekim segmentima postoje scene koje se možde i ne bi dogodile u stvarnosti, ali s druge strane ima toliko situacija koje istinski opisuju pravi život“, rekao je Lapidus.

Trgovci (Clerks)

Američka komedija "Trgovci" snimljena je prema scenariju i u režiji Kevina Smita, koji se u filmu pojavljuje u ulozi Tihog Boba, trgovca marihuanom. To je uvid u jedan dan u životu trgovaca čiji britki umovi i glupiranje u toku radnog vremena daju novo značenje usluzi kupaca.

Ubiti Bila 2

Uma Turman u ulozi Neveste, plaćene ubice koja nastavlja sa svojom osvetom, film prepun akcije i borbe režisera Kventina Tarantina. Jeste li znali da se ideja o filmu Ubiti Bila rodila tokom snimanja Petparačkih priča (Pulp fiction) kada je Tarantino rekao da ima želju da snimi osvetnički film ili kung fu film 70 – ih, a Turmanova je odmah pristala i razradila scenu kojom počinje Ubiti Bila 2.

Dobri Vil Hanting (Good will Hunting)

Nominovan za devet Oskara od kojih je osvojio dva, za najboljeg sporednog glumca i originalni scenario, film je osvojio gledaoce i ostvario popriličan finansijski uspeh.
Drama o buntovnom 20-godišnjem domaru na MIT-u Vilu Hantingu, mladiću izuzetno visoke inteligencije obdarenom fotografskim pamćenjem, koji visi po barovima Južnog Bostona sa svojim najboljim prijateljem Čakijem i bogatom britanskom devojkom Skajlar.

A pre spavanja, animirane Diznijeve poslastice za male i velike....

Neviđeni (The Incredibles)

Ova Diznijeva porodica superjunaka sinhronizovana na srpski odvešće vas u svet boraca protiv kriminala koji su, nakon što su bili primorani da „odu u penziju“, dobili tajni zadatak zbog kog je zajedništvo porodice stavljeno na probu. Fim koji je nagrađen Oskarom za najbolji animirani film i za najbolju montažu zvuka pružiće vam neverovatan doživljaj animacije i važi za jedan od filmova sa najvećom zaradom u 2000-tima.

Mućkalica (Ratatouille)

Osvojivši veliki broj nagrada, Oskara i Zlatni Globus u kategoriji najboljeg animiranog filma, ovo kulinarsko delo iz Piksarovog studija praviće vam zazubice.

Priča počinje sa pacovom Remijem koji sanja da postane veliki kuvar usprkos tome što ga njegovi zafrkavaju zbog toga i što je pripadnik vrste od koje gurmani zaziru. Kada igrom sudbine završi u pariskoj kanalizaciji, nađe se tik ispod restorana koji je proslavio kulinarski junak, Ogist Gusto…

Do neba (Up)

Ovo je topli, životni animirani film o prijateljstvu starca Karla Fredriksena i dečaka izviđača po imenu Ratko. Osvojio je Zlatni globus za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu, a nominovan je u pet kategorija za Oskara. Film Do neba je otvorio i Kanski festival, što je bio prvi slučaj u istoriji da animirani film dobije tu počasnu poziciju.

Nagradna igra

Pickbox u sklopu SBB-a organizuje vrednu nagradnu igru u kojoj takmičari imaju priliku da osvoje povratni let za London i smeštaj u Rojal Lankaster hotelu sa pet zvezdica. Nagradna igra će trajati od 15. aprila do 15. maja, a korisnici će tragati za sakrivenim Pickbox maskotama koje su organizatori sakrili u određene epizode serija i filmove.
Saznajte sve o nagradnoj igri na www.pickbox.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...