•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarah's Key (2010)

Sarah’s Kez je francuski film originalnog naziva Elle s'appelait Sarah iz 2010. godine.

Džulija Džarmond, američka novinarka udata za Francuza, dobila je zadatak da napiše članak o ozloglašenom hapšenju na zimskom velodromu, u Parizu 1942. Otkriva porodičnu tajnu koja će je zauvek spojiti sa mladom Jevrejkom Sarom.

Džulija saznaje da je stan u koji planira da se preseli sa suprugom Bertranom, njegova porodica stekla kad je on oduzet od jevrejskih vlasnika deportovanih šezdeset godina ranije. Odlučuje da sazna šta se desilo s bivšim stanarima: Vladislavom i Rivkom Saržinski, roditeljima 10-godišnje Sare i 4-godišnjeg Majkla.

Što više Džulija otkriva, pogotovo o Sari, jedinom preživelom članu porodice Staržinski, sve više saznaje i mnogo toga o Bertranovoj porodici, Francuskoj i konačno, o sebi.

Žanr:drama, ratni
Godina:2010
Reziser:Gilles Paquet-Brenner
Scenario:Tatiana De Rosnay
Uloge:Kristin Scott Thomas, Mélusine Mayance, Niels Arestrup
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Hugo Productions
Zemlja:France
Website:www.sarahskey.com.au
Jezik:Francuski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu