•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sandra Bulok i Bred Pit prvi put zajedno rade na filmu

Sandra Bulok će se pridružiti Bredu Pitu u Sonijevoj akciji “Bullet Train” saznaju izvori magazina Deadline.

U ostvarenju će se pojaviti još Džoi King, Aron Tejlor Džonson, Brajan Tajri Henri, Zezi Bitz, Majkl Šenon i brojni drugi.

Reditelj poslednjeg nastavka “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, Dejvid Lejč, režiraće i nadgledati scenario koji će napisati Zek Olkevic. Film je zasnovan na japanskom romanu “Maria Beetle”, autora bestselera Kotara Isake.

Detalji zapleta su nepoznati i ne zna se koga će Bulok igrati.

Zanimljivo je to da iako su dve filmske zvezde na vrhu svoje karijere još od ranih 90-ih, ovo će biti prvi put da zajedno rade na jednom dugometražnom igranom filmu.

Poslednje ostvarenje u kome smo mogli da gledamo glumicu bila je Netfliksova drama “Bird Box”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu