•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sajentolozi na filmu?

'The Master', novi film Paula Thomasa Andersona i prvi nakon za Oscara nominovanog 'Biće krvi' (There Will Be Blood) iz 2007, stiže u bioskopu u oktobru, ali već je izazivao brojne kontroverze. Film se bavi životom osnivača jednog tajnog kulta pedesetih godina u Kaliforniji i mnogi su već prepoznali da je reč o osnivaču Sajentološke crkve, L. Ronu Hubbardu.

Poznato je da Philip Seymour Hoffman glumi Lancastera Dodda, čoveka koji osniva svoj verski pokret tokom pedesetih godina prošlog veka. Amy Adams glumi Doddovu suprugu, dok Joaquin Phoenix glumi njegovog mladog i problematičnog štićenika. Ako vam se ovaj opis čini poznatim, to je verovatno zato što se veruje da je 'The Master' filmski uvid u tajnoviti život osnivača sajentologije, L. Rona Hubbarda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...