•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SLAVIMO SEDMI ROĐENDAN

U četvrtak, 18. aprila, bioskop Vilin Grad slavi sedmi rođendan! Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i zajedno sa nama obeležite sedam godina uspešnog poslovanja.

Na dan rođendana, svi posetioci će uz jednu kupljenu ulaznicu, drugu dobiti na poklon.

Koktel zahvalnosti je od 18 do 20 časova u holu bioskopa. Za muziku će biti zadužen poznati niški DJ Loptica - Dejan Šobot. Za slatko posluženje pobrinuo se, tradicionalno, niški brend Beba Cupcakes. Za vino dobrodošlice će se pobrinuti Podrum "Stari Dani" - vina sa juga Srbije.

Podrum "Stari Dani" proizvodi godišnje oko 15000 buteljki vina sa svojih vinograda površine 27 hektara, a njihovo kvalitetno grožđe često je deo omiljenih vinskih brendova kod njihovih partnera.
Vina iz Podruma "Stari Dani" ovenčana su mnogobrojnim priznanjima i nagradama:

* Zlatna medalja - ROYAL WINE CHALLENGE 2009
* Zlatna medalja - BEOGRADSKI SAJAM 2010
* Omiljeno vino svih naših konzumenata

Za sedam godina rada, u bioskopu Vilin Grad je prikazano više od hiljadu filmskih ostvarenja u preko trideset hiljada projekcija, a svoje poverenje nam je ukazalo više od 700 hiljada posetilaca. Svakog četvrtka, ljubiteljima sedme umetnosti, Vilin Grad donosi najnovije naslove, prateći svetske trendove.

Ulaznice za rođendanski dan su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni.

Vidimo se u bioskopu, jer dobre navike ne treba menjati.

Podeli:



Preporucujemo