•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINOĆ ODRŽANA SVEČANA PREMIJERA FILMA 'SOLO - STAR WARS PRIČA'! OD DANAS U BIOSKOPIMA

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održana svečana projekcija filma "SOLO - STAR WARS PRIČA" (SOLO: A STAR WARS STORY)!
Najnovija akciona avantura Star Wars filmskog serijala oduševila je fanove koji su smehom i aplauzima reagovali na pojedine scene iz filma.

Priču koju će nam ispričati Han Solo, najomiljeniji buntovnik i najbolji pilot svih galaksija, sinoć su na velikom platnu gledali i glumci Nikola Đuričko, Marko Marković, Dušica Novaković, Lena Bogdanović, pevač Igor Lazić Niggor, reditelji Dejan Zečević, Stevan Filipović i Milutin Petrović, ilustrator Bob Živković i mnogi drugi.



Kako je Han Solo postao jedan od naših najomiljenijih filmskih likova, kako se sprijateljio sa Čubakom i kako je postao pilot Hiljadugodišnjeg Sokola, publika će moći da otkrije danas, na premijernim projekcijama u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Fontana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 Nikšić.

Uz Aldena Erenrajha u naslovnoj ulozi, gledaćemo i Emiliju Klark, Vudija Harelsona, Donalda Glovera, Pola Betanija i druge.

Film "SOLO - STAR WARS PRIČA" na redovne repertoare svih naših bioskopa stiže u četvrtak 24. maja.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...