•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINHRONIZOVANA AVANTURA „FANTASTIČNI POVRATAK U OZ“ U BIOSKOPIMA OD 24. DECEMBRA

Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana L. Frenka Brauma "Čarobnjak iz Oza" nadaleko su poznate generacijama, a sada, nakon mnogo godina kasnije njena unuka i imenjakinja prolazi, po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture. Sinhronizovana animacija "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ", od četvrtka, 24. decembra naći se u bioskopima širom Srbije.

Sada, kada bioskopi uz sve preporučene epidemiološke mere produženo rade do 21h, "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ" prikazuje se za svu publiku, ljubitelje animacije, ali i one sklone da prepoznju dar za neverovatnom sinhronizacijom i prilagođavanjem glasova animiranim likovima. Glumci Tamara Aleksić, Nenad Stojmenović, Ljubimir Bulajić, Đorđe Stojković glavni su učesnici ove najnovije sinhronizacije koja je premijerno prikazana na tekućem dečijem filmskom festivalu, 16. KIDS FEST-u.

U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić:

"Naša Doroti je unuka one Doroti i po mnogo čemu liči na nju. Borbena je, pažljiva prema drugima, svoja, ali i toooooliko zaljubljena u Tima kome pozajmljuje glas divan glumac i, sa srećom mogu da kažem, moj drug – Ljuba Bulajić"

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti. Kako bi uspešno komandovao vojskom, Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Doroti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njeni građani ponovo će biti u nevolji.

Godine 2018. u bioskopima se prikazivao prvi deo animirane priče o Doroti "Fantastično putovanje u OZ." Sada, ta priča nastavlja sa novim avanturama.

"Gledao sam i prvi deo ovog crtanog filma. Moj sin ga baš voli. Gledali smo ga nekoliko puta i baš zbog toga mi je veliko zadovoljstvo da sam sada deo ekipe koja je radila ovaj deo. Urfin mi je bio zabavan i glumački inspirativan. Zlikovac koji je šarmantan na jedan uvrnut način," rekao je glumac Nenad Stojmenović, koji pozajmljuje glas glavnom muškom liku, Urfinu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...