•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rowan Atkinson ne uživa u ulozi Mister Bina

Glumac Rowan Atkinson priznao je da ne uživa u ulozi Mistera Bina jer ga taj lik iscrpljuje.

Ovaj 65-godišnji glumac prvi put se pojavio u ulozi Mistera Bina 1990. godine, a taj globalni fenomen kasnije je iznedrio filmove, knjige i animiranu seriju.

Mister Bin je i dalje popularan i 30 godina kasnije, a prikupio je više pratilaca na Fejsbuku od mnogih popularnih pevača.

“Uspeh Mistera Bina nikad me nije iznenadio. Gledati odraslu osobu koja se ponaša na detinjast način a da pritom nije svestan te neprikladnosti u osnovi je smešno”, kazao je Rowan za Radio “Tajms”.

“Činjenica da je komedija vizuelna, a ne verbalna, dovela je do toga da je serija uspešna i na međunarodnom planu. Drago mi je što se ljudi žele povezati s Misterom Binom, ali ja ne želim da imam bilo kakvu prisutnost na društvenim mrežama. Ono što se tu događa je sporedna predstava u mom svetu”, pojasnio je Rowan.

Upitan o mogućnosti snimanja novih epizoda, Rouan je rekao kako sumnja da će se to dogoditi.

“Nakon što smo napravili animiranu TV seriju, sada razmišljamo o animiranom filmu. Lakše mi je izvesti lik vokalno nego vizuelno. Ne uživam mnogo da ga glumim. Odgovornost nije prijatna, teška je. Smatram da je stresna i iscrpljujuća”, rekao je glumac.

Istakao je kako postoji mogućnost ponovnog snimanja serije “Crna Guja”.

“Radije ne bih nagađao kada bi se to moglo dogoditi. Ali ta serija je predstavljala kreativnu energiju koju smo svi imali u osamdesetima. Pokušati da ponovimo to 30 godina kasnije ne bi bilo jednostavno”, zaključio je.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....