•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rok se oglasio povodom "Crnog Adama"

Dvejn "Rok" Džonson glumi u antijunačkom filmu DC Comicsa "Crni Adam", a on to naziva svojim strastvenim projektom.

Uprkos tome što je glumac glumio u nizu hitova na bioskopskim blagajnama, nije mu bilo lako objaviti ovaj film jer je to odmak od njegovih prošlih uloga.

"Sve što sam imao sreće raditi u svojoj karijeri, od rvanja, do filma i svega i svačega između, sve je dovelo do ovoga. Sve je dovelo do ovog dela i ovog lika” rekao je poznati glumac.

Lik Crnog Adama prvi put se pojavio u stripu "Fawcett" iz 1945. godine. Od 1970-ih lik je preuzeo DC Comics, prvo kao superzlikovca, a zatim kao superheroja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...