•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Rodrigez radi animiranu seriju 'Od sumraka do svitanja'

Kada su Robert Rodrigez i Kventin Tarantino 1996. godine snimili kultni film “Od sumraka do svitanja” fanovi su ih vinuli u visine, a nakon toga njihove karijere imale su uglavnom uspehe.

Dvadesetpet godina nakon izlaska filma, Rodrigez je najavio animiranu seriju po legendarnom filmu.

U intervjuu za SFX magazin, Rodrigez je kratko priÄao o projeklu serije koja je emitovana od 2014. do 2016, a imala je ne tako dobre kritike:

“Imao sam televizijsku mrežu i morao sam napraviti program. Tarantino i ja smo i dalje imali prava na priÄu, pa smo zajedno odluÄili da želimo proširiti priÄu o Satanico Pandemoniumu i celoj asteškoj vampirskoj sagi. Dakle serija je bila napravljena za akcijsku televizijsku mrežu, koja se zvala ‘El Rey’, što je ujedno i ime na koje likovi pokušavaju dospeti na kraju filma. Sada se radujemo animiranoj seriji koju pripremamo.”

Preterana priroda prvog filma i senzibiliteta dva režisera, obećava zabavnu animiranu seriju.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....