•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ri¢hie Ri¢h (1994)

Nisu sva bogata deca razmažena. Mali Richie Rich, ako izostavimo mnoštvo izuma, batlera i sopstveni fast food restoran, dete je baš kao svako drugo. Pet prijatelja, batler, pas i jedna velika avantura čine nezaboravnu filmsku pustolovinu.

Čudo od deteta, Macaulay Culkin u ovom filmu igra 12-godišnjeg milijardera koji može kupiti sve, osim normalnog detinjstva. Kada Richijeve roditelje otmu u nemilosrdnom preuzimanju porodičnog carstva carstva, Richie i njegova družina priskaču u pomoć kako bi spasili tatu i mamu Rich i porodično bogatstvo.

Mnoštvo komičnih i akcionih scena, zanimljivi gedžeti i sav luksuz malom Richiju ne znače toliko kao to što je stekao nove prave prijatelje.

Baziran na Harvey Comics likovima, Richie Rich je porodična zabava, sat i po vrtloga akcije, zabave i smeha koju je režirao Donald Petrie. Zvezda filma Macaulay Culkin bljesnuo je punim sjajem i pokazao zašto je bio najtraženiji mladi glumac 90-ih godina.

Žanr:komedija, porodični
Godina:1994
Reziser:Donald Petrie
Scenario:Neil Tolkin, Tom S. Parker
Uloge:Macaulay Culkin, Edward Herrmann, John Larroquette
Uzrast:PG
Award:1 nominacija
Studio:Warner Bros., Silver Pictures, Davis Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu