•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rivijera: Nova triler serija sa Džulijom Stajls na Pickbox NOW

Džulija Stajls je glavna glumica u novoj seriji – trileru "Rivijera"(Riviera). Prva sezona je već na Pickbox NOW, a 24. maja stiže druga sezona i to odmah posle svetske premijere.

Ideja za ovu seriju je potekla od bivšeg menadžera benda U2, Pola Makginisa, koju je razvio Oskarom nagrađeni scenarista i režiser Nil Džordan, zaslužan za filmove kao što su "Interview with the Vampire" i "The Crying Game", ali i za seriju "Borgie". Uz Džuliju Stajls, tu je i sjajna glumačka ekipa koju čine Ivan Reon ("Game of Thrones"), Lena Olin ("Chocolat", "Casanova") i Adrijan Lester ("Hustle").

OPOJNI TRILER

Radnja "Rivijere" se odvija u sunčanoj južnoj Francuskoj, na Azurnoj obali, gde se okupljaju bogataši iz celog sveta, zbog čega je serija žanrovski opisana kao "džet-set triler". Moralno sumnjivi likovi, vrhunska umetnost, trag novca i Azurna obala fantastična su kombinacija u opojnoj "Rivijeri".

Magična Džulija Stajls je američka kustosica Džordžina, koja je udata za milijardera Konstantajna Kliosa. Posle godinu dana bračnog života, njen muž Konstantajn biva ubijen u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem. Njen život se preokreće u trenu, a Džordžina je uporna u tome da otkrije šta se dogodilo. Verujući da ova smrt nije nesrećan slučaj, započinje istragu tokom koje će otkriti mračne tajne svog muža. Upliće se u svet laži i kriminala, a da bi zaštitila svoju porodicu, mora naučiti da se prilagodi i preživi u novonastaloj opasnoj stvarnosti.

PRAVA SERIJSKA POSLASTICA

"Rivijera" je briljantno snimljena, tako da svaka epizoda izgleda kao moćan film. Izvrsna gluma i režija ove serijske poslastice oduševiće gledaoce. Šta drugo dodati nego da nas čeka lud provod u Monaku i na Azurnoj obali, uz prelepe likove, njihove sulude motivacije i još luđe ponašanje.

Elegantna, glamurozna, raskošna i zabavna – čista uživancija. Uživajte u "Rivijeri" na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....