•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 29. jula do 4. avgusta

AVANTURA U DŽUNGLI
Film je inspirisan istoimenom poznatim vožnjom iz Diznilenda koja podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima.
Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

NEUKROTIVI SPIRIT
Epska avantura NEUKROTIVI SPIRIT je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna.
Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.
Laki Preskot zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.
Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima, u Miradero.
Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun i Pru Grejndžer. Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer, najbolji je prijatelj Lakinog oca.
Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

PUTNICI
Distopijski triler kog nazivaju Gospodarom muva za nove generacije! U skorijoj budućnosti u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, grupa od tridesetak mladića i žena poslata je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu. Grupa je prethodno trenirana upravo za tu svrhu, za suzbijanje emocionalnih impulsa i pojačanu inteligenciju. Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću da prkose toj obuci i počinju da istražuju svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Dok se život na brodu pretvara u haos, prožima ih strah, požuda i glad za moći.

STARI
Ovog leta vizionar i filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare ... smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Radni dani

Neukrotivi Spirit, sinh.

Luka, sinh.

Svemirski basket: Novo nasleđe, sinh.

Avantura u džungli

Avantura u džungli 3D

Crna udovica

Stari

Putnici

- - - 17:50

- - 15:40

- 15:50

22:00

19:30

17:30

20:00

22:10

Vikend

Neukrotivi Spirit, sinh.

Luka, sinh.

Svemirski basket: Novo nasleđe, sinh.

Avantura u džungli

Avantura u džungli 3D

Crna udovica

Stari

Putnici

10:40 11:50 14:10 17:50

10:10 12:20 15:40

13:30 15:50

22:00

19:30

17:30

20:00

22:10

Podeli:



Preporucujemo