•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Red Lights (2012)

“Postoje dve vrste ovih ljudi: oni koji stvarno veruju da imaju moć i oni koji ne misle da možemo da ih razotkrijemo da je nemaju". Upravo ovo je jedna od najupečatljivijih replika iz trilera “Red Lights” reditelja i scenariste Rodrigo-a Cortes-a, čuvenog po ostvarenju “Buried”. Glumačka ekipa je prvoklasna, a predvode je holivudske legende: Robert De Niro i Sigourney Weaver, rame uz rame sa mladim Cillian-om Murphy-jem.

Margaret (Weaver) i Tom (Murphy) su istražitelji paranormalnih pojava koji žele da dokažu da je paranormalno u stvari prevara. Oni istražuju sve, od psihičkih sposobnosti, kuća koje progone duhovi, telekineze do lažnih vidara i uvek su imali uspeha da pojasne da postoje racionalna objašnjenja natprirodnih pojava. Isto tako, oni su i predavači koji govore o svojoj teoriji skepticima i radoznalim ljudima na lokalnom koledžu. A onda, dolazi do trenutka kada su pred ultimativnim izazovom, nakon 30 godina provedenih u penziji, Simon Silver (De Niro) koji je jedan od čudaka odlučuje da se ponovo vrati u žižu javnosti i dokaže da je ono šta on predstavlja stvarno i da zaista ima natprirodne moći. Od tog momenta, pomenuti dvojac naučnika je rešen da dokaže da je Simon Silver varalica...

Sve u svemu, ovo je pre svega paranormalni triler koji vredi pogledati, kako zbog odličnog scenaria i režije, tako i do majstorski odigranih uloga glavnih protagonista.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:triler
Godina:2012
Reziser:Rodrigo Cortés
Scenario:Rodrigo Cortés
Uloge:Robert De Niro, Cillian Murphy, Sigourney Weaver
Studio:Nostromo Pictures, Cindy Cowan Entertainment, Antena 3 Films
Zemlja:Spain
Jezik:engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....