•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reci ne drogama !!!

Da li se sećate filma “Requiem for a Dream” iz 2000.god. režisera Darren-a Aronofsky-ja? Ako se ne sećate, ukratko, radi se o tome kako su životi zavisnika od droge besmisleni, ma koliko se njima sve činilo lepo, sjajno, bajno...

Jedanaest godina nakon filma, režiser se uključuje u sveopštoj borbi protiv upotreba opasnih droga, gde broj zavisnika svakodnevno raste, kratkim filmovima. Konkretno, reč je borbi protiv upotrebe metamfetamina ili poznatijeg u svakodnevnom životu “speeda”. Kako bi poruka koju on hoće da kaže bila jasnija, svi kratki filmovi koje će on napraviti biće emitovani i na televiziji.

Nemojte nikada da probate “speed” jer njegovo delovanje pogubno utiče i na telo i na um. Anksioznost, paranoja, nesanica, srčani problemi su samo neke proprarne pojave koje daleko jače utiču na ceo organizam od kratkotrajne “pozitivne energije” koje se javljalju nakon konzumiranja.

Aronofky-jevi video snimci su prilično jaki i uzenimirijući i nadamo se da će uticati na one kojima su prvenstveno namenjeni.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu