•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasta snima film o sebi

Reper Stefan Đurić Rasta snima film o svom životu, a njegovu bivšu suprugu Anu Nikolić bi, kako pišu mediji, trebalo da igra glumica Nina Janković.

Muzičar je proveo četiri meseca u pritvoru Centralnog zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja narkotika i tamo je dobio ideju da sve ono što je preživio u životu prikaže na velikom platnu.

"Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je rešio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je s porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umetnosti i muzici, početak karijere, uspeh… Naravno, otkriće i detalje svog odnosa s Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno venčanje, zajednički život i razvod. Rukopis je predao Dimitriju Vojnovu, koji ga dorađuje i pretvara u scenario", objašnjava jedan od saradnika na filmu.

Prema njegovim rečima, Rasta će glumiti sebe, a u ulozi Ane Nikolić najverovatnije ćemo gledati Ninu Janković.

"Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obe su slične visine i građe, Nina ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da je kontaktiraju, ali nadaju se da će pristati da zaigra u filmu", priča sagovornik.

Đurić je potvrdio da je počeo da radi na ostvarenju u kom će imati glavnu ulogu.

"U zatvoru sam imao dovoljno vremena da razmišljam o svom životu, pa i o prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao celi album, ali i scenario za film! Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da vam otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene", rekao je Rasta za pomenuti list.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...