•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasel Krou prvi put u režiserskoj ulozi

Rasel Krou prvi put se našao u ulozi režisera za ostvarenje “The Water Diviner” (2014). Sada se vraća istom zadatku i to u vreme potpune blokade Sidneja.

Film pod nazivom “Poker Face” prati život tehnološkog milijardera koji se našao u svetu pokera sa visokim ulogom.

Snimanje je izvorno smešteno u Majamiju, ali je preseljeno u Sidnej kako bi se prikazale impresivne znamenitosti grada kao pozadina za rizičnu igru u kojoj je milijader zarobljen.

Rasel će takođe glumiti u filmu, zajedno sa Lijamom Hemsvortom, Elzom Pataki i RZA-om, Raselovim dugogodišnjim prijateljem.

Produkcija filma nastavljena je uprkos strogim blokadama u celom Sindneju, najintenzivnijim od početka pandemije 2020. godine. Očekuje se da će grad ostati zatvoren do početka septembra pa je neizvesno da li će to usporiti realizaciju ovog ostvarenja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu