•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Radionica VIRTUELNI FILM (VR) u okviru festivala Alternative film/video 2018. u DKSG

Alternative film/video festival

Dom kulture „Studentski grad“

13, 14. i 15. decembar 2018.

Studio 26 u 11h

Radionica

VIRTUELNI FILM

Mentori: Antonio Giacomin Fluido & Massimilano Borghesi (Italija)

Radionica se održava u sklopu Alternative film/video festivala 2018. koji se održava u Domu kulture „Studentski grad“ (DKSG) kao plod saradnje MeÄ‘unarodnog filmskog festivala u Trstu i Akademskog filmskog centra DKSG, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Radionica VR filma povezuje filmsku umetnost i virtuelnu realnost u 360° kroz praktiÄnu trodnevnu radionicu sa Fluidom (Italija).

U toku 3 dana radionice polaznici će dobiti osnovna znanja i veštine potrebne da snime i smontiraju video i audio u tehnici 360°. Radionicu vodi Antonio Giacomin – Fluido, vizuelni umetnik iz Trsta, Äije dugogodišnje iskustvo varira od video arta do interaktivnih instalacija, kao i Massimiliano Borghesi struÄnjak za ambisoniÄni audio dizajn.

Šta je VR, šta je filmska VR, osmišljavanje narativa, snimanje u 360°, montaža i obrada slike u razliÄitim programima, ambisoniÄni audio – neke su od tema koje će polaznici obraditi sa predavaÄem.

Potrebno je da uÄesnici imaju osnovno predznanje o snimanju i video montaži kao i sopstveni lap top za montažu u visokoj rezoluciji.

Dom kulture „Studentski grad“ obezbeÄ‘uje opremu za snimanje.

UÄešÄ‡e je besplatno, a broj mesta ograniÄen!

Prijave na mejl marija.kovacina@dksg.rs

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu